Yritys


Nortool Oy on erikoistunut alumiinimuottien ja niihin liittyvien tuotantolinjojen suunnitteluun ja valmistukseen auto- ja lämmöneristysteollisuuden tarpeisiin. Olemme alamme suurimpia Skandinaviassa ja suurin Suomessa. Osaava henkilökuntamme yhdessä modernien suunnittelumenetelmien ja työstökonekannan kanssa mahdollistavat pitkälle räätälöidyt toimitukset asiakkaillemme ympäri Eurooppaa.

Olemme erikoistuneet palvelemaan autoteollisuuden alihankkijoita, jääkaappi- ja kylmälaite- sekä lämminvesivaraajateollisuutta. 20 hengen ammattilaistiimimme avulla toimitamme asiakkaillemme räätälöidyt, viimeisintä tekniikkaa edustavat ratkaisut.

Toimimme myös Cannon-tuotteiden edustajana Pohjois- ja Baltianmaissa. Läheinen yhteistyö tämän alansa huippua edustavan yhtiön kanssa mahdollistaa vaahdotus- ja siihen liittyvien tuotantoprosessien syvällisemmän ja laajemman hallinnan kuin monella kilpailijallamme.

Käytössä oleva ISO 9001 laatujärjestelmä yhdessä motivoituneen henkilökuntamme kanssa takaa korkealaatuiset toimituksemme. Jatkuva panostuksemme työmenetelmien kehitykseen sekä uusimpien suunnittelutyökalujen käyttö merkitsevät kokonaisedullisia ja ajallaan olevia toimituksia, jotka vastaavat myös nykyisiä ympäristövaatimuksia.

Historia

Nykyisen nimensä vuonna 1985 perustettu yhtiö sai vuonna 2002, tätä ennen yhtiömme nimi oli Suomen Tectrade Oy. Yhtiön juuret ulottuvat aina 1950-luvulle asti, jolloin valmistava yksikkömme Turun Sarjatuote Oy perustettiin. Kokemus näkyy, sillä asiakkaamme ovat alansa edelläkävijöitä.